Over Ons

Even voorstellen

Welkom buurtjes! Wij willen ons graag even voorstellen. Wij zijn Sem en Sebastiaan, twee Beverwijkse buurjongens met een grote passie voor (speciaal) bier. Momenteel zijn wij bezig onze jongensdroom te verwezenlijken: ons eigen speciaal bier op de markt brengen! 

Wij hopen met Biertje Buur een frisse boost aan de markt te kunnen geven. Wij zijn dan ook zeer benieuwd naar jullie reacties! Met onze biertjes: De Blonde Buurvrouw, De IJsbuur en de Drie Muskebuurs proberen wij het buur zijn te benadrukken:  Beter een goede BUUR, dan een verre vriend!  

 

Buurman

Ola buurtjes! Mijn naam is Sem Nooij. Naast mijn passie voor Biertje Buur ben ik werkzaam als data analist bij Spliethoff Group.

In mijn vrijetijd nuttig ik graag een biertje met mijn vrienden. Verder ben ik niet vies van een potje gamen en trap ik graag een balletje.

Buurman
van de buurman

Ciao Buurtjes! Mijn naam is Sebastiaan Dooyeweerd. Mijn passie voor bier is altijd al groot geweest, ik vind het dan ook prachtig om nu serieus werk te maken van het bier brouwen. Naast mijn activiteiten als beginnend bierbrouwer ben ik duaal accountancy student, wat inhoudt dat ik van maandag tot donderdag werkzaam ben bij de Belastingdienst en op vrijdag de accountancy opleiding volg aan Business Universiteit Nyenrode. Momenteel ben ik bezig met mijn post-master, daar hoop ik begin 2022 klaar mee te zijn. Dan kan ik me naast mijn werk volledig gaan richten op mijn passie!

Een andere grote hobby van mij is voetbal. Vanaf mijn vijfde speel ik al bij R.K.V.V. DEM, tot aan het laatste jeugdelftal ook met mijn compagnon Sem in hetzelfde elftal. Het is daarom prachtig dat het bier wat wij brouwen in de kantine van de voetbalvereniging verkocht wordt! 

Winkelwagen