Partners

Horecagelegenheden

Hotel Sonnevanck – Wijk aan Zee

De allemansvriend van Wijk aan Zee! Niet zomaar een hotel-restaurant-café, maar een kleurrijke huiskamer waar de lokale bevolking, hotelgasten en toeristen elkaar ontmoeten en zich laten verwennen door het enthousiaste Sonnevanck team. 

Met een heerlijke keuken, zelf gebrouwen bier, 11 bieren op de tap en meer dan 30 op de bierkaart, speciaal geselecteerde wijnen en cocktails is er voor ieder wat wils! 

Bij45 – Beverwijk

Bij45 is een gloednieuw uitgaanscentrum in Beverwijk waar horeca en activiteiten elkaar ontmoeten.  

Zo bevindt zich daar een sportbar voor een hapje en een drankje, beschikken zij over een restaurant en zijn er talloze activiteiten te beleven zoals bowlen, glowgolf, poolen, Virtual Reality en Silent Disco. Een totaal beleving voor jong en oud! 

Ons biertje drink je het lekkerst Bij45. 

BRAFOER – Beverwijk

Bij Brafoer zit je gezellig en eet je goed. Geen ingewikkelde gerechten, maar bekende klassiekers in een ander jasje. Van een halve kip, heerlijke steaks, pasta tot een vers visje. Met onze eigen Brafoer-twist, dat dan weer wel. 

Brafoer laat midden in het centrum van onze stad het stadshart net een tikkie harder slaan. Op ieder moment van de dag, in welk gezelschap dan ook. De plek voor koffie, lunch, diner en een borrel! Wij zijn dan ook super trots dat de onze Tripel de Drie Muskebuurs hier geschonken wordt . 

BRAFOER – Heemskerk

Het zusje in Heemskerk. En wat ziet het er ge-wel-dig uit. Want een nieuw restaurant op zo’n serieus-fijne locatie, in een nog mooier dorp.

Sinds woensdag 29 september 2021 doet Brafoer het horecahart van Heemskerk nét een tikkie sneller slaan. Brafoer verrast je 7 dagen per week met een veelzijdige kaart. Op ieder moment van de dag, in welk gezelschap dan ook. Lekkere stoere, verse (streek)gerechten van topkwaliteit. De plèk in het hart van Heemskerk waar je terecht kunt voor het heerlijkste eten met daarbij ook de heerlijke Tripel de Drie Muskebuurs. 

Primos Tennisbar – Beverwijk

Eind maart 2022 hebben deze twee ‘primos’ (neven in het Spaans) de horeca van tennispark Westerhout overgenomen. Je kunt hier terecht voor een biertje na het tennissen, daarnaast organiseren ze allerlei leuke evenementen en kun je er sportwedstrijden (voetbal, Formule 1 etc.) op een groot scherm bekijken. En niet te vergeten, er staat een mooie grote steenoven voor handgemaakte pizza’s om de Italiaanse sfeer over te brengen. Naast de Birra Moretti kun je hier tijdens het eten van je pizza ook genieten van een Biertje Buur. Alle reden dus om een keer gezellig langs te gaan!


Slijterijen

Slijterij Simons Kaas & Noten – Heemskerk

Houdt u van kaas, dan bent u bij Simon Kaas & Noten aan het juiste adres! Dit is een speciaalzaak met een breed assortiment van Hollandse kazen, buitenlandse kazen, wijnen, bieren (nieuw!), noten, zuidvruchten, bonbons en truffels. Ze hanteren een klantvriendelijke persoonlijke benadering, gecombineerd met een hoogstaande service en een ambachtelijke kwaliteit. Men doet er alles aan om de wensen van klanten op het gebied van kaasvariaties en andere traktaties waar te maken!  

Slijterij Van lammeren – Kudelstaart

Slijterij Van lammeren Úw TopSlijter Kudelstaart. Al 30 jaar vakmanschap!

Jelmer’s Kaasspeciaalzaak – Beverwijk

Jelmer’s Kaasspeciaalzaak levert Klaver-Kaas, een Noord-Hollands kwaliteitsproduct van eigen boerderij. Ook hebben ze een groot assortiment met vers gebrande noten, verschillende chocolades, verse biologische eieren uit West Friesland & heerlijke speciale wijnen uit verschillende streken die samengesteld zijn door onze Vinoloog. Daarnaast hebben zij ook lekkere speciaalbiertjes uit de omgeving met nu ook de biertjes van Biertje Buur.

Met dit alles maken zij prachtige kerstpakketten of cadeaupakketten geheel naar eigen wens.

Winkelwagen