Partners

Horecagelegenheden

Hotel Sonnevanck – Wijk aan Zee

De allemansvriend van Wijk aan Zee! Niet zomaar een hotel-restaurant-café, maar een kleurrijke huiskamer waar de lokale bevolking, hotelgasten en toeristen elkaar ontmoeten en zich laten verwennen door het enthousiaste Sonnevanck team. 

Met een heerlijke keuken, zelf gebrouwen bier, 11 bieren op de tap en meer dan 30 op de bierkaart, speciaal geselecteerde wijnen en cocktails is er voor ieder wat wils! 

Bij45 – Beverwijk

Bij45 is een gloednieuw uitgaanscentrum in Beverwijk waar horeca en activiteiten elkaar ontmoeten.  

Zo bevindt zich daar een sportbar voor een hapje en een drankje, beschikken zij over een restaurant en zijn er talloze activiteiten te beleven zoals bowlen, glowgolf, poolen, Virtual Reality en Silent Disco. Een totaal beleving voor jong en oud! 

Ons biertje drink je het lekkerst Bij45. 

Beachclub ‘DIT TIS SUNSEA’ – Wijk aan Zee

SUNSEA is sinds 2001 een vertrouwde naam op het strand van Wijk aan Zee. Ooit begonnen als beachbar, die jaarlijks werd op- en afgebouwd, uitgegroeid tot een permanent paviljoen met meerdere ruimtes. Deze fanatische plek is dit jaar gestart onder een nieuw management. De mannen komen van Texel, waar ze nog twee andere paviljoens runnen. Wij wensen hun al het geluk toe in ons eigen Wijk aan Zee en zijn ook zeer trost en dankbaar dat zij ons de kans geven om Biertje Buur bij hun te verkopen! Naast de lekkere bieren van Texel kan je hier dus ook de Blonde Buurvrouw bestellen!

 

Beachclub Texel – de Koog

Of het nu tropisch warm is, of flink koud: bij Beachclub Texel kun je op ieder moment van het Texelse strand genieten. In de zomer is het goed toeven op ons grote terras. Lekker met je gezicht in de zon, of beschut onder de overdekte luifel. Bestel een lekkere skuumkoppe (of de Blonde Buurvrouw!) aan onze moderne bar, strijk neer op één van de loungebanken of ga voor een tafeltje in ons sfeervol ingerichte paviljoen. Ook in de winter is het strand een bezoekje waard. Binnen bij onze beachclub is het behaaglijk warm en zijn de warme dranken niet aan te slepen.

Baan-8 (horeca L..T.C. DEM) – Beverwijk

Vanaf april 2022 is de horeca van L.T.C. DEM overgenomen door drie enthousiaste, jonge mannen. Na het tennissen of paddelen kun je er terecht voor een koud drankje en een heerlijk hapje uit de keuken. Er worden vier speciaal bieren van de tap geschonken, waaronder de lokale Blonde Buurvrouw.

Men wil zich meer gaan richten op het organiseren van evenementen, zat redenen om eens een bezoekje te komen brengen!

Primos Tennisbar – Beverwijk

Eind maart 2022 hebben deze twee ‘primos’ (neven in het Spaans) de horeca van tennispark Westerhout overgenomen. Je kunt hier terecht voor een biertje na het tennissen, daarnaast organiseren ze allerlei leuke evenementen en kun je er sportwedstrijden (voetbal, Formule 1 etc.) op een groot scherm bekijken. En niet te vergeten, er staat een mooie grote steenoven voor handgemaakte pizza’s om de Italiaanse sfeer over te brengen. Naast de Birra Moretti kun je hier tijdens het eten van je pizza ook genieten van een Biertje Buur. Alle reden dus om een keer gezellig langs te gaan!


Cafe Ons plein – Heemskerk

Café Ons Plein aan het Gildenplein in de Broekpolder staat er om bekend meer dan 20 bieren aan te kunnen bieden, waarvan 9 van de tap. Het grootste deel van fles is van lokale brouwerij(en). De eigenaar is dan ook zeer verheugd om de Blonde Buurvrouw van Biertje Buur toe te voegen aan het assortiment. 

Kantine ‘De Boog’ – RKVV DEM – Beverwijk

R.K.V.V. DEM is momenteel de grootste voetbalvereniging van Beverwijk. Op sportief gebied is de laatste jaren flinke vooruitgang geboekt. De vereniging bezet de 6e plek van het Nederlandse amateurvoetbal, waarbij de zondagselectie op het één na hoogste amateurniveau actief is. De zaterdagselectie barst van de gezelligheid en ook het damesvoetbal zit de laatste jaren in de lift. En met het aantrekken van Biertje Buur als partner heeft men op horecagebied nu ook een mooie slag geslagen. De kantine heeft her en der wat weg van een bruine kroeg, waar ieder jaar meerdere drukbezochte evenementen plaatsvinden. Na het leveren van een sportieve prestatie kan de derde helft bij DEM vanaf heden onder het genot van een Blonde Buurvrouw ingeluid worden, geschonken door één van de vele vrijwilligers die DEM rijk is. 

Slijterijen

Slijterij Simons Kaas & Noten – Heemskerk

Houdt u van kaas, dan bent u bij Simon Kaas & Noten aan het juiste adres! Dit is een speciaalzaak met een breed assortiment van Hollandse kazen, buitenlandse kazen, wijnen, bieren (nieuw!), noten, zuidvruchten, bonbons en truffels. Ze hanteren een klantvriendelijke persoonlijke benadering, gecombineerd met een hoogstaande service en een ambachtelijke kwaliteit. Men doet er alles aan om de wensen van klanten op het gebied van kaasvariaties en andere traktaties waar te maken!  

Slijterij Van lammeren – Kudelstaart

Slijterij Van lammeren Úw TopSlijter Kudelstaart. Al 30 jaar vakmanschap!

Winkelwagen